Огляд до iPhone 8. Дисплей і його розміри, аксесуари

Останнє десятиліття цінителі смартфонов із завидною регулярністю міняли всілякі моделі iphone. Компанія щорік випускала крупне оновлення, і тепер всі ми знайомимося з новим апаратом iphone8.

Колірна гамма гаджета в порівнянні з попередніми вузька: золото, срібло і космос. Модель айфона 8 забезпечує захист від бризок, але не є водонепроникною. Власник має можливість користуватися спеціально призначеними для цієї моделі аксесуарами, які можна знайти у магазині wookie.com.ua.

Дозвіл дисплея і його розміри

Модель активно купується людьми з високим рівнем достатку. Діагональний розмір екрану восьмого айфона Retina HD остався без змін – 4,7 дюйма. Роздільна здатність залишилася тією ж (1334 х 750 пікс.), як і тип матриці із щільністю картинки (326 Ppi). Зображення змінилося в кращу сторону. Використання сучасної технології True One дозволяє визначати колірну температуру за допомогою спеціального датчика з 4-ма каналами. Система оснащена автоматичним виправленням білого кольору. У поєднанні з посиленим контрастом фарби виходять максимально реалістичними.

Камера на айфоні 8

Тут залишилася попередня модель: 12 Мп матриця, оптична стабілізація в 4,7-дюймовій моделі, 6 лінз ширококутного об`єктиву. Крім того, в смартфоні є додатковий телеоб`єктив. Єдиною в цій сфері новинкою моделі можна назвати чотирьохдіодний спалах, що підсвічує об`єкти акуратніше. З його допомогою не засвічуються окремі області на екрані.

Продуктивність гаджета

В новому процесорі вигляду A11 Bionic за рівень ефективності відповідають 4 ядра, а за продуктивність - лише два. Ефективні ядра функціонують більше на 70%, а продуктивні – на 25%, ніж в iphone 7. Інноваційний чіп попередників перевершує за всіма параметрами. Трьох`ядерний тип процесора ефективніший, ніж в сьомому айфоні на 30%. При цьому він здатний відтворювати складні ігри AR без тієї, що просіла FPS.

Аксесуари

Універсальний чохол-фліп або «книжка» краще за останні моделі забезпечують безпеку iphone 8. Великий асортимент таких чохлів, які можна знайти у магазинах, дозволяє підібрати найбільш оптимальний варіант. Чохол допоможе підкреслити статус власника апарату. Непогано використовувати захисне скло разом з бампером. Цец аксесуар сьогодні невпинно займає лідируючі позиції, оскільки менше приховує стильний зовнішній вигляд айфона та виступає показником високого статусу.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте