FlexWash від Samsung - подвійна пральна машина-автомат

У червні 2017 року на одній з найбільших виставок, була представлена ​​нова пральна машинка автомат FlexWash від знайомого нам бренду Samsung. Поява новинки викликала фурор, так як є на що подивитися. Компанія представила нові технології і функції, які зробили прання ще більш якісним.

Черная панель управления стиралкой

Технічні особливості

Так що ж таке FlexWash? Це технологія пральної машини з двома незалежними один від одного баками. Великий фронтальний бак призначений для великих невибагливих речей, а поменший вертикальний для дрібних і делікатних тканин.

Ви можете включити відразу два бака з різними режимами прання, тим самим заощадите свій час і розмір чека за комунальні послуги. Дуже стильна і багатозадачна, ця пральна машинка автомат скоро з`явиться в Києві і стане доступна всім любителям бездоганного.

Приємний сюрприз FlexDry

FlexWash від Samsung йде в парі з сушильної машиною FlexDry. Сушарка так само має два бака, фронтальний і вертикальний.

Агрегати FlexWash і FlexDry доповнюють один одного, в такому тандемі легко справляються з плямами не гірше професіонала. При наявності такої диво техніки у вас вдома, ви стаєте гуру з питань стріки білизни. Так, FlexWash і FlexDry займуть багато місця, але результат вартий того.

Що вміє робити FlexWash + FlexDry

Крім стандартних режимів, дует від Samsung вміє стірати густою піною, скорочувати час прання до 30 хвилин при цьому зберігаючи результативність і обробляти білизну паром тим самим дезинфікуючи його і підсушуючи до потрібної кондиції.

Безшумна робота

Незважаючи на габарити пральної машини і сушки, техніка працює максимально тихо. Ви більше не помітите руху машинки по підлозі і не почуєте гуркіт барабана сушарки. Скажіть немає вібрації, скажіть немає шуму. Все це можливо, завдяки спеціальній технології Vibration Reduction Technology (VRT).

бесшумно работающие стиральные машины

Як управляти

Ще одна родзинка, це можливість управління зі смартфона. Ви легко можете подконектіться до свого смартфону і контролювати весь процес на відстані, просто натискаючи сенсорні кнопки свого гаджета. Повідомлення закінчення чергового процесу прання, буде миттєво відіслано вам. Ви нічого не пропустите, все знаходиться під вашим контролем.

Прагніть до ідеалу у всьому? Не роздумуючи купуйте двох братів близнюків FlexWash і FlexDry. Ці новації від Samsung приносять технології майбутнього в сьогоднішній день для вашого максимального комфорту.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте