На Здолбунівщині підліток зґвалтував 85-річну жінку

Шостого листопада близько 19 години 15-річний хлопець прийшов до будинку 85-річної пенсіонерки, з проханням впустити його в будинок погрітися. Перед цим він представився її сусідом Назаром. Коли бабуся відчинила двері від побаченого вона оторопіла, адже перед нею стояв оголений хлопець.

Повідомляє Вікторія Гетманчук зі Здолбунівського РВ УМВС.

Бабуся і не зрозуміла що трапилося, адже поштовхом руки молодик повалив стареньку на землю, при цьому закривши рот рукою, та здійснив з нею статевий акт.

В подальшому хлопець почав вимагати в бабусі гроші, погрожуючи сокирою. Оскільки старенька жила на мінімальну пенсію, то вона віддала все що в неї було, а саме 900 гривень. Злочинець забрав гроші та пішов додому спати. Шокована пенсіонерка відразу зателефонувала своєму родичу та повідомила про вчинений факт, а той в міліцію.

Тепер підліток перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. А жінка з серцевим нападом госпіталізована до лікарні.

Здолбунівським райвідділом міліції порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 152 (зґвалтування) та частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як з'ясувалося, хлопець мав уже судимість за крадіжки семи сотень гривень та мобільного телефону з помешкання сусідів. Тоді суд виніс вирок про позбавлення волі підлітка на два роки, щоправда умовно.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Психолог педофіла вбила себе, коли він знову зґвалтував дитину

На Волині юнак зґвалтував 10-річну сестру

Неповнолітній грабіжник зґвалтував 90-річну бабусю у Володимирці

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте