«5 мінут, бл**ь»: майстер-клас спілкування з підлеглими від поліцейського-кришувальника

Начальник Сарненського районного відділку поліції Ігор Харитонов пояснив свом підлеглим, що викривати нелегальний бурштиновидобуток не треба. Згодом дехто з них викрив його схему кришування
Джерело
Фото: «Рівне вечірнє»

Нецензурна лайка, залякування, підвищений голос – так начальник Сарненського районного відділку поліції Ігор Харитонов, якого, разом із його заступником Кулішем викрили на «кришуванні» незаконного видобутку бурштину, спілкувався зі своїми підлеглими.

Аудіозаписом розмови поділилася журналістка Інна Білецька у своєму Фейсбуці.

Увага! Аудо містить нецензурну лайку.

Пана Харитонова досі не затримали. У час, коли здійснювався запис, він перебував на лікарняному.

Як керівництво райвідділку на Рівненщині «кришує» бурштиновидобуток: свідчення поліцейського (ВІДЕО)

Нагадуємо, вчора працівники прокуратури Рівненської області спільно з «Альфою» затримали підполковника СБУ та керівника одного із районних відділів прикордонної служби на Рівненщині, які налагодили систематичне одержання неправомірної вигоди від жителів північних районів Рівненщини за неперешкоджання у видобутку бурштину.

Сама ситуація розпочалася з того, що наряд поліції виявив в одному з урочищ групу старателів, які трьома мотопомпами видобували бурштин.

Правоохоронці викликали підкріплення, але їм зателефонували заступник та начальник райвідділу і наказали залишити місце видобутку. Поліцейські відмовилися виконувати цей заказ, наполягаючи на необхідності приїзду слідчо-оперативної групи.

Через деякий час група на чолі з керівником одного з підрозділів Головного управління поліції у Рівненській області та очільниками райвідділу прибула на місце подій. Використовуючи тиск, вони «переконали» підлеглих не заважати протиправному видобутку бурштину та покинути урочище.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте