На Рівненщині потенційний кандидат рекламується на газифікації сіл

Микола Шершун і селяни
Джерело
ПАТ «Рівнегаз», Вікторія Левчук

Потенційний кандидат Микола Шершун взяв участь в урочистому запаленні газового факелу в одному з найбільших сіл Сарненського району – Кричильську.

Про це повідомляє прес-служба Громадянської мережі «ОПОРА».

У неділю до села Кричильськ Сарненського району урочисто підвели газ. На урочистості з цього приводу прибули голова Сарненської РДА Анатолій Остапчук, заступник голови правління ПАТ «Рівнегаз» Петро Торгун та народний депутат, потенційний кандидат по 156 виборчому округу Микола Шершун.

Під час виступу голова Сарненської РДА зазначив, що довгий час село не вдавалося газифікувати через відсутність коштів. Однак, цього року до вирішення газової проблеми села долучився діючий народний депутат, потенційний кандидат до Верховної Ради Микола Шершун, завдяки зусиллям якого у Кричильську нарешті з’явився газ.

Загальна вартість об’єкту становить близько п’яти мільйонів гривень. Кошти виділили з бюджету, а тому незрозуміло яким саме чином потенційний кандидат долучився до вирішення проблеми. Попри те, на урочистостях неодноразово згадувалося про значний вклад Миколи Шершунау цю справу.

Газ підведений до меж села. Попереду робота із розведення його по вулицях та домівках. Для цього потрібні значні кошти, які покриватимуть мешканці села.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте