Найбільшими прихильниками абортів є чоловіки (+відео, аудіо)

Аборт - це завжди дві жертви. Фото банера, виготовленого організацією «Позитивний вірус» (Росія)

7 квітня християни східної традиції святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці. В основі свята — «блага вість» архангела Гавриїла Діві Марії про те що вона зачне божественного Сина Божого. Цей день  традиційно також пов’язують із всесвітнім рухом «За життя!", волонтери якого захищають дітей у лонах матерів і показують убивчу суть аборту.

ДИВИТИСЯ ФОТОГАЛЕРЕЮ Вбити дитину – поганий вибір (21 фото)

–  Ісус Христос був у лоні Діви Марії, і наші діти є в лонах матерів, – пояснює символізм свята для руху «За життя!» голова благодійної місії «Православне діло» священик Віталій Поровчук.

–  Рух «За життя!» хоче захистити цих дітей у лонах матерів, адже їх масово вбивають. 50 мільйонів дітей у світі щороку вбивають шляхом аборту. Тому у день Благовіщення Пресвятої Богородиці ми молимося до Бога і Спаса нашого, щоб він благословив наші серця, відкрив наші духовні очі, щоб ми стрепенулися. Ми повинні згадати, що життя кожної людини починається в лоні матері, з моменту зачаття, так як розпочалося життя Боголюдини Ісуса Христа в лоні Пресвятої Діви Марії.

Щоб захистити дітей у лонах матерів, рівненські волонтери руху «За життя!» зустрічаються зі старшокласниками та студентами, показують їм фільми про розвиток дитини та убивчу суть аборту, демонструють макети дітей на різних етапах внутріутробного розвитку, відповідають на питання, які виникають з цього приводу.

Фото банера, виготовленого організацією «Позитивний вірус»

– Це неправда, що найбільше аборт підтримують жінки, хоча питання права на аборт ряд феміністичних організацій постійно намагається по’вязувати  із правами жінок, – каже координатор руху «За життя!» на Рівненщині Антоніна Торбіч.

– Дослідження, котрі проводили в США, показали, що найбільшими прихильниками абортів є чоловіки віком від 20 до 45-ти років. Виходить, що замість того, щоб вимагати від чоловіків відповідальності, турботи до дитини, яка з’явилася на світ, та матері цієї дитини, захисники абортів сприяють лише тому, що чоловік оплатить вбивство своєї дитини. Аборти сьогодні вбивають більше дівчаток, ніж хлопчиків. Скажімо, через вибірковість абортів за статтю, дві третини дітей, котрі народжуються в Китаї – хлопчики.

Також у Сполучених Штатах дівчаток у лонах матерів вбивають значно  частіше, ніж хлопчиків.

Вбити дитину - поганий вибір. Фото банера, виготовленого організацією «Позитивний вірус»

На думку волонтерів руху «За життя», законодавча заборона абортів, в першу чергу, захистить самих жінок. Адже жінки, будучи матір’ю дитини, яка перебуває у лоні, відчувають, що це дійсно дитина, а не якесь «щось», чого варто позбутися. Вони більше схильні зберегти її життя, аніж чоловіки. В той же час маючи законодавчу підтримку  жінка матиме більше підстав, щоб відмовити чоловіку чи близьким, які штовхатимуть її на вбивство дитини.

В багатьох країнах світу, на відміну від України, існує повна законодавча заборона абортів або ж значне обмеження випадків, коли дозволяють робити аборт. Зокрема, це Польща, Ірландія, Ізраїль, Англія, Японія.

Про це - в програмі Сфери-ТВ "Гість у студії":

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте