7 ознак того, що ви займаєтеся своєю справою

Люди рідко домагаються успіху, якщо зайняті тим , що не приносить їм задоволення
Джерело
fit4brain.com

1. Ви можете займатися справою свого життя в будь-який час, за будь-яких обставин, і при будь-якому самопочутті, пише fit4brain.com.

2. Ви занурюєтеся в роботу моментально і надовго. Зосередженість на улюбленій справі подібна до глибокої медитації. Час, і все, що відбувається навколо, припиняє мати значення.

3. Ви відчуваєте постійну необхідність у прагненні до професійного зростання і отримання нових знань. Ви берете участь у дискусіях, пов'язаних з вашою улюбленою справою.

4. Ви безоплатно ділитеся набутим досвідом з іншими людьми. Ваші знання приходять до вас легко, тому ви так само легко готові ділитися ними. Вас не турбує думка про те, що хтось стане кращим, ніж ви, використовуючи ваші знання.

5. Ви відкриті новому. Улюблена справа дає вам великий заряд енергії, який ви хочете і готові витрачати на захопливі справи. Ви відкриті до нових знайомств, подорожей та експериментів.

6. Гроші не є для вас визначальним фактором. Якщо ви повністю занурені у справу свого життя, то легко витрачаєте на неї значну частину своїх грошей. І через деякий час улюблена справа приносить вам дохід з такою ж легкістю.

7. Ви помічаєте, що бажані вами події починають формуватися самі, а вам залишається тільки спостерігати за вдалим збігом обставин. Нові знайомства, творчі ідеї наче самі приходять у ваше життя.

Якщо ви ще в пошуку «своєї» ​​справи, пам'ятайте:

Не можна зробити одного величезного кроку, який відразу забезпечить Вам досягнення потрібної мети. Бо будь-яка мета досягається через безліч дрібних і цілком звичайних кроків.

Пітер Кохен

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте