Рівнянам розповіли про підтримку місцевою суддею «кривавого режиму» (ФОТО)

Рівне обклеїли інформаційними листівками, в яких суддю викривають у служінні кривавому режиму влади, через заборону мирних мітингів. Будівельні риштування перед приміщенням Рівненського кружного адміністративного суду заклеєні листівками вщерть
Джерело
«Четверта влада»

9-го січня активісти рівненського Євромайдану провели інформаційну кампанію. У різних районах міста розклеїли листівки з викривальною інформацією про суддю Оксану Дудар, яка на підставі звернення міського голови Володимира Хомка, заборонила проведення у Рівному мирних акції під стінами ОДА та міліції

Перед початком акції член новоствореної групи в Рівнераді «Рівне європейське» Марія Конощук допитується в активіста Єврмоайдану Зураба Кантарії, хто головний в координацій раді рівненського Євромайдану.

Почувши, що раду очолюють три громадські та три партійні активісти, а головного нема, Марія Конощук йде з наметового містечка.

На початку акції – інструктаж від активіста Євромайдану Зураба Кантарії.

Волонтерам роздали такі листівки для поширення:

Журналіст ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ пройшовся після закінчення акції вулицею 16 липня, в кінці якої знаходиться Рівненський окружний адміністративний суд, в якому працює суддя Оксана Дудар.

Схоже, хтось з активістів не дуже дослухався до порад Зураба Кантарії щодо розклеювання листівок лише в дозволених місцях. Ось що нам вдалося зафіксувати.

В цьому кафе, яке знаходиться навпроти окружного адміністративного суду, кажуть, Оксана Дудар полюбляє пити каву:

Нагадуємо, наразі згадані постанови суду про заборону мітингів під ОДА та міліцією оскаржують шляхом апеляції, а правозахисники називають їх неконституційними і радять мітингувати всупереч заборонам.

ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ: Рівненська «слуга кривавого режиму» планує бути суддею довічно

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте