Поранений рівненчанин розповів про стрілянину бойовиків

Поранений селянин і Сарненщини
Джерело
Усі фото Степана Петрулі, ЧаРівне.інфо

У день Перемоги, 9 травня в Сарненському районі через бурштин трапилася стрілянина. Один із місцевих мешканців розповів деталі перестрілки.

Чоловік  їхав в автівці з двома друзями через село Олексіївка Сарненського району. Невідомі люди просто відкрили вогонь по їх автівці.

Вадим побачив, що ціляться в нього, він встиг пригнутися, але куля потрапила в плече. Зараз він під крапильнецею, рідні доглядають його. Скільки буде в лікарні ще не знає, повідомляє Степан Петруля, «ЧаРівне.інфо».

– Бойовики просто вирішили показати силу – приїхали в село і почали стріляти, коли попали в мене, потім витягнули з машини і били. Моїх двох друзів теж дуже сильно побили, навіть не сказали чому, ми просто їхали через село.

Ми не маємо жодного відношення до копання бурштину. Після мого поранення люди збунтували, зібралося тисячі три селян і почалась сутичка. Не можна такого робити навіть заради бізнесу, який щодня приносить мільйони доларів.

Нагадаємо, вчора, 9 травня 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях та джипах приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинились у центрі села та повідомляли перехожих, що відсьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину.

За словами Вадима, після таких ультиматумів розпочався конфлікт із застосуванням зброї. Місцеві мешканці наздоганяли бойовиків близько 10 кілометрів. Коли ж наздогнали біля бази, де вони жили, побили їм автівки і спалили автомомобілі.

Рідні Вадима Сидорчука дуже здивовані чому ростріляли Вадима, він навіть не чинив опору і не зрозумів хто і чому у нього стріляє. Крім нього, серйозні травми отримали ще близько 10-ти осіб, а декого у селі бойовики просто збивали з велосипедів і били.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте