У Рівному депутат відстрілювався від поліцейських

Джерело
Фото порталу «ЧаРівне.інфо»

У Рівному депутат міської ради Василь Немеш використав зброю. Це сталося у новобудові на вулиці Ст. Дем’янчука 1А, яка пов`язана з депутатом Немешем.

У дворі були присутні співробітники поліції, лікарі та рятувальники.

Як вдалося дізнатися, вчора поліцейські прибули обшукувати квартиру № 72, за рішенням суду, однак, зустріли збройний опір від депутата Василя Немеша, повідомляє портал «ЧаРівне.інфо».

Працівник будинкової служби Василь Котеля, який бачив події, розповідає, що було 4 постріли: «Я чув звуки пострілів. Всі почали тікати, рятувальники втекли. Стріляли в нас», – каже він.

Проте депутат запевняє, що стріляв у підлогу. Також він продемонстрував дозвіл на носіння зброї, однак, відмовився, щоб його фотографували. 

Журналісту порталу «ЧаРівне.інфо» він розповів свою версію подій. За словами депутата, він представляє інтереси Оксани Овдійчук, яка є представником адвокатського об’єднання «Справедливість». Немеш заявив, що "поліцію замовили".

– Співробітники міської поліції прийшли з рішенням судді на обшук даної квартири. Але вони не мають право її обшукувати, – додав депутат. – Мене попросили захистити, не пустити.

Як розповіли сьогодні «Четвертій владі» у відділі комунікацій ГУ Нацполіції Рівненщини, наразі відкрито кримінальне провадження.

За ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов`язків), та ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв`язку з виконанням цим працівником службових обов`язків).

Триває досудове розслідування. Під час конфлікту ніхто не постраждав.

Сам же обшук правоохоронці проводили в рамках раніше відкритого кримінального провадження за фактом незаконного будівництва.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте