Я ще той революціонер: скандальна рівненська суддя, що забороняла мітинги, погодилась на відверту розмову

В кабінеті судді
Джерело
«Четверта влада»

У 1997 році працювати в Дубровицький районний суд Рівненської області прийшла Оксана Дудар. Вона пройшла шлях від секретаря судового засідання, секретаря суду, помічника судді, керівника апарату суду і зрештою стала суддею Рівненського окружного адмінсуду.

На відміну від суддів, призначених президентом Януковичем на 5 років, Оксану Дудар суддею зробив підпис президента Віктора Ющенка у 2009 році. Та на цій посаді вона не живе заможно. Каже, що суддям, у яких немає багатих родичів, зовсім не легко.

Вихідця із звичайної провінційної патріотичної сім’ї, донька батька-рухівця, селфмейд вумен… в Рівному Оксана Дудар стала скандально відомою після заборони двох мітингів під час подій Революції Гідності.

Наразі Оксана Дудар вже два роки без повноважень, як і понад тисяча інших суддів в Україні. Чому так відбувається можна глянути у розслідуванні «Слідства.інфо»: Дорогі судді

«Слуга кривавого режиму» – як назвали її громадські активісти постає дещо в іншому образі. Хоча Громадський активіст Святослав Клічук, переглянувши це відео – не повірив судді і розказав свою історію і навів свої аргументи, які можна глянути за цим посиланням: 

Громадський активіст відповів на інтерв`ю зі скандальною рівненською суддею Дудар

Це перше півгодинне відеоінтерв’ю з Оксаною Дудар. Свої коментарі залишайте під публікацією, або у Фейсбук-групі.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте