У Єгипті розшукують рівнянку, яка, за версією слідства, на очах у власних дітей зарізала чоловіка

У кладовці знайшли тіло зарізаного чоловіка
Джерело
Фото відділу комунікацій ГУ Нацполіції Рівненщини

У поліції оприлюднили версію резонансного вбивства, яке сталося у Рівному. Як вважають слідчі, восьмого лютого у Рівному 23-річна дружина завдала численні смертельні ножові поранення чоловікові.

Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та погледіла двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Зараз поліцейські встановлюють місцезнаходження жінки.

Повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини.

Про зникнення 37-річного чоловіка до поліції дев’ятого лютого о 18-тій годині повідомив його товариш. Оперативники одразу розпочали розшукові заходи.

Як з’ясували поліцейські, подружжя перебувало в офіційному шлюбі, але вже вісім місяців разом не проживало.

Дружина разом із півтора та трирічними дітьми залишилися на орендованій квартирі на вулиці Пластова. Восьмого лютого до неї навідався чоловік. Що призвело до таких трагічних наслідків, встановлюють правоохоронці.

Однак напередодні вбивства дружина забрала із перукарні, де працював загиблий, гроші із сейфу, сума яких допоки невідома.

«Після скоєння і приховування слідів злочину, жінка зателефонувала матері, аби та доглянула за внуками, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Жінка разом зі своєю дитиною приїхала на квартиру. Там усі четверо і перебували на момент приїзду оперативників» – йдеться в повідомленні поліції.

Зі слів тещі, де знаходився зять, вона не знала. Першопочатково під час огляду помешкання поліцейські нічого підозрілого не виявили.

Однак один із оперативників разом із товаришем загиблого помітили у кладовій кімнаті під полицями на підлозі ногу чоловіка. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та керівництво ГУНП в Рівненській області.

«Поліцейські у підсобці виявили тіло чоловіка, замотане у поліетиленові пакети для сміття, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник кримінальної поліції Сергій Волков.

– Під час поверхневого огляду на тілі загиблого виявили чотири проникаючі ножових поранення: два – у живіт, один – у грудну клітку під серцем та ще один – у бік. У вчиненні злочину обґрунтовано підозрюється його дружина».

Зі слів сусідки, у подружжя частенько виникали сварки. Того дня вона чула: «Рятуйте, бо вбивають!». Коли постукала у двері, їй ніхто не відчинив. Однак не зважила на це, бо крики з сусіднього помешкання було чути постійно.

Як зазначив Сергій Волков, жінка після скоєного злочину того ж дня опівночі покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту. Її оголошено в міжнародний розшук. Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру.

За фактом умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.

Як повідомляють рівненські ЗМІ, загиблий – власник салону-перукарні «Серж» Сергій Літвінов.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте