У хіджабі, з Кораном та словами про вагітність

З Єгипту екстрадували 23-річну рівнянку, підозрювану у вбивстві власного чоловіка (ФОТО, ВІДЕО)

Джерело
Усі фото головного управління Національної поліції в Рівненській області

Із Єгипту до України сьогодні, 25 травня, екстрадували 23-річнурівнянку Тетяну Літвінову, яка підозрюється у вбивстві власного чоловіка, відомого у місті перукаря Сергія Літвінова.

Повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини.

Нагадаємо, за версієї поліції, восьмого лютого у Рівному вона завдала численні смертельні ножові поранення чоловікові. Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та погледіла двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок.

Жінка після скоєного злочину того ж дня опівночі покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту.

«Після того, як слідчі зібрали необхідні докази у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), поліцейські у рамках діючого Кримінального процесуального кодексу України повідомили рівнянці про підозру та оголосили у міжнародний розшук.

Зловмисницю затримали компетентні органи Арабської Республіки Єгипет при оформленні деяких особистих документів», – йдеться в повідомленні поліції.

Підозрювану доставили до ГУНП в Рівненській області. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Тетяна Літвінова весь час від затримання не знімає хіджаб  – «традиційну жіночу мусульманську хустку, яка повністю закриває волосся, вуха та шию і в більшості випадків злегка вкриває плечі, обличчя при цьому залишається відкритим».

При екстрадиції у руках тримає Коран – головну священу книгу мусульман.

Як розповіли «Четвертій владі» у відділі комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини, підозрювана повідомила, що вона вагітна. Щоб перевірити це, Тетяну Літвінову направили на медичний огляд, за результатами якого і з`ясується чи відповідає це дійсності. Наразі її везуть у лікарню.

Нацполіція поширила відео екстрадиції рівнянки:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте