Як вибрати чоловічі шкарпетки: поради

Джерело
mokokosocks.com

Можна впевнено сказати, що при створені стильного образу немає дрібниць. Навіть така незначна на перший погляд деталь, як шкарпетки, можуть зробити вигляд чоловіка чудакуватим чи навіть неохайним, або ж навпаки підкреслити витончений смак та цільність створеного образу.

Вибір шкарпеток по кольору

Перше, на що чоловіку потрібно звертати увагу, обираючи шкарпетки, це колір. Є декілька основних канонів відносно вибору чоловічих шкарпеток, які рекомендується знати та використовувати на практиці.

Якщо мова йде про класичний костюм або у чоловіка на роботі сурові вимоги дрес-коду, то слід обирати шкарпетки в тій самій тональності, що і брюки. Якщо дрес-код не відрізняється надто суворими вимогами, то шкарпетки можуть бути на тон чи два світліші за брюки.

Класичний колір чоловічих шкарпеток – чорний. Він є універсальним, а у деяких випадках дотримання класичних канонів моди і єдиним можливим. Різноманітити чорній колір допомагають рельєфні малюнки та орнаменти.

Але сучасна чоловіча мода давно не обмежується класичним стилем, і шкарпетки можуть навіть стати одним з головних кольорових акцентів створюваного образу.

Яскравим прикладом є популярний серед чоловіків будь якого віку стиль casual. Він дає можливість експериментувати. Кольорову смужка, яскраві візерунки и насичена кольорова гамма – все це має місце і може використовуватись в комбінації з джинсами, брюками та практично будь-яким стилістичним напрямком.

Відмінною пропозицією для шанувальників оригінальності та креативності в одязі є чоловічі шкарпетки від МО-КО-КО. Вони допоможуть розфарбувати звичайні будні яскравими кольорами – смугасті, з різноманітними візерунками та орнаментами, написами та кольоровими вставками.

Вибір дуже широкий, і головне – відмінне поєднання ціни та якості. Виготовлені з натурального хлопку, вони створюють комфорт і приємні відчуття під час носіння.

Види чоловічих шкарпеток

Один з критеріїв класифікації чоловічих шкарпеток по видах є довжина. Згідно цього критерію можна виділити наступні їх види:

  • ультракороткі – вони майже невидимі, їх використання має насамперед гігієнічні цілі, зазвичай поєднуються зі спортивним взуттям;
  • короткі – дуже зручні та практичні, користуються великою популярністю, їх можна назвати універсальними, такий вибір підійде до будь-якого стилю одягу;
  • до середини ікри – дозволяють чоловікові відчувати себе впевнено незалежно від пози, не хвилюватись, що частина ноги буде оголеною.

Також чоловічі шкарпетки поділяються на літні та зимові.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте