Максимально вигідний вивід PayPal на готівку

Напевно, сьогодні вже не зустрінеш жодної людини, який би не був користувачем тієї чи іншої платіжної системи. Але якщо все ж ви один з тих небагатьох, хто не знає, що собою являє платіжна система і які вона дає переваги, тоді вам варто ознайомитися з вмістом даної статті. Сьогодні існує величезний вибір електронно-платіжних систем (ЕПС) і іноді вибрати якийсь один варіант дуже складно.

Давайте зупинимося на одній з найпопулярніших і затребуваних електронних сервісів серед користувачів - на PayPal.

Підстава і особливості функціонування платіжної системи PayPal

ПейПал є найбільшою дебетовою платіжною системою і сьогодні вона доступна більш ніж в 190 країнах світу, налічує більш 53 мільйонів зареєстрованих користувачів, які щодня успішно і вигідно здійснюють всередині системи необхідні фінансові операції. Крім того, система підтримує роботу з 24 валютами.

Система була створена в далекому 1999 році, вже з 2002 року ПейПал стала підрозділом компанії eBay. Проіснувала під материнською компанією до 2015 року і тільки з літа зазначеного року вона стала продавати свої акції окремо і, варто сказати, досить успішно.

 

Фондовий ринок став ще вище оцінювати акції ПейПал вже як окремої самостійної платіжної системи, що послужило колосальному успіху. Варто сказати, що користувачі не обмежуються лише одними інтернет-платежами в PayPal, затребуваність системи ще обумовлена ​​і роботою в ній інвестиційних компаній і брокерів.

 

Для того щоб мати можливість отримати ПейПал долари або іншу валюту, необхідно зареєструватися в системі. Процес реєстрації дуже простий і не займе багато часу. Отже, вам потрібно:

 

  • зайти на сайт системи, де вам буде запропонована «реєстрація». Натискаємо на посилання;
  • далі потрібно вибрати мову і країну, природно, в якій перебуваєте;
  • вибрати тип акаунта;
  • потім буде потрібно введення персональних даних, зокрема, ПІБ, адреса і телефон;
  • в кінці система запропонує вам прив`язати до акаунту кредитну карту. Якщо такої немає, то просто забираєте галочку з цього пункту і продовжуєте;
  • на вказаний email прийде лист, який потрібно активувати;
  • і в кінці підтверджуємо в обліковому записі електронну пошту.

 

Тепер можна запросто здійснювати вивід PayPal на готівку, найкраще це робити за допомогою сторінки https://www.bestchange.ru/paypal-usd-to-dollar-cash.html.

 

Варіантів виведення ПейПал на готівкові декілька, але все-таки найоптимальнішим є використання обмінного пункту.

Переваги використання обмінників

На сьогоднішній день саме обмінні пункти є найзручнішим, найшвидшим і надійним варіантом. Але за умови, що вибрали дійсно надійний обмінник з вигідним курсом. Природно, розгубитися серед величезної кількості варіантів, які пропонує Всесвітня павутина дуже просто. І також просто нарватися на виверти шахраїв, які всіма доступними способами намагаються наживи на помилку недосвідчених ще й не знають всіх тонкощів цього процесу користувачів.

Тому найкраще скористатися відразу моніторингом, який надасть вам перелік вже перевірених обмінних пунктів, користуватися послугами яких ви вже зможете без всяких побоювань.

Наприклад, вивести електронні гроші на готівку USD можна надійно і швидко, в цьому допоможе інформація, представлена ​​на сторінці https://www.bestchange.ru/wiki/article-usd-cash.html. Зайшовши на сторінку моніторингу, вам буде потрібно ввести валюти, які ви хочете конвертувати і моніторинговий сайт видасть вам перелік обмінників, що відповідають вашому запиту. Перед вами з`явиться таблиця з обмінниками, оновлення яких здійснюється з проміжками в 5-8 секунд, тобто ви отримаєте найсвіжіші курси.

 

Вам потрібно ознайомитися з умовами хоча б кількох обмінних пунктів і вибрати максимально придатний для вас. Обов`язково звертайте увагу на «резерв» кожного обмінника, там вказана сума в тій валюті, яку може надати вам сайт, вона не повинна бути меншою за ту, яку ви хочете конвертувати. Потім переходите на сайт самого обмінника, клікнувши по ньому, і за підказками робите виведення ПайПель на карту банку. Таким же чином можна здійснити обмін між PayPal і Кеш доларами.

 

Сенс роботи обмінників ідентичний, вам потрібно лише вбити необхідні вам валюти в спеціальне відділення моніторингового сайту і він відразу ж надасть вам перелік кращих обмінних сайтів.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте