Що подарувати хлопцю на день святого Валентина?

Наближається лютий і закоханим парам час готуватися до Дня святого Валентина. Хоч коріння цього торжества кохання і походить з Заходу, на просторах СНД воно міцно увійшло в побут. Котрі ж варіанти подарунків можна запропонувати саме чоловічій половині людства?

Підхід до вибору

  • Ціна не може бути визначальним фактором для Вас – кохання не вимірюється грошима.
  • Чоловіча стать більш надає перевагу практичним и корисним в їх повсякденному житті речам.
  • Або ж це повинно бути щось, пов’язане з хоббі отримувача подарунка.
  • Оригінальність варто помістити на другий план – це може бути піднесення подарка, листівка, обставини або місце, при котрих ви даруєте і т.д.

Бюджетні варіанти

  1. Повсякденні аксесуари – дрібниці, що допомагають вашому хлопцю в різноманітних аспектах його життя. Сюди можемо віднести: недорогий годинник, ремінь, гаманець, чохол для телефону і т.д. Даний подарунок повинен випливати з нагальної потреби, інакше буде лежати де-небудь на полиці або в шафі.
  2. Дрібниці із техніки. Флешка допоможе в навчанні або дорозі (завантажити музику для автомагнітоли), фітнес-браслет для занять спортом, Bluetooth-гарнітура звільнить руки при телефонних розмовах.

Також не треба забувати про powerbank – один із найбільш популярних презентів, котрий не залишить вашого коханого з розрядженим телефоном.

мобільна батарея для телефону

  1. Відеогра – при наявності підходящого девайсу можна прикупити яку-небудь гру. Бажано, щоби в ній була можливість спільного проведення часу.
  2. Абонементи або білети. Якщо захоплення хлопця напряму пов’язані з «вилазками» в парк/спортзал/концерт/платний клуб/на матчі конкретного спортивного клубу і т.д., то він явно не буде проти отримання від дівчини пропуска на улюблені заходи.
  3. Handmade. Ось тут вже вам прапор у руки – маючи талант і навички, можна створити щось дійсно унікальне и уособлююче Ваші почуття: від картини до шиття елементів одягу.
  4. Речі для роботи. Записна книжка, тримач для телефону в автомобіль або термос для відрядження, тощо. Цілком гарний варіант, адже в важких робочих буднях з’являться приємні згадки саме про Вас.

Вибір «подорожче»

Якщо Ви все ж твердо вирішили витратитись, то ось ще досить непогані приклади:

  1. Парфум – даний подарунок доречно дарувати, лиш знаючи аромати, котрим надає перевагу одаровуваний.
  2. Одяг. Знаєте розміри свого хлопця? Якшо так, то можете розглянути можливість з придбанням шкарпеток брендової сорочки, взуття або тих таки рукавиць. Очевидно, треба враховувати його особисті смаки.
  3. Поїздка вдвох. Зірватись разом в подорож (нехай і ненадовго) – чудовий спосіб відволіктися від повсякденності. Можете присвятити даній ініціативі відпустку, наприклад.

чоловічий гардероб на кожен день

Підсумки

Ми спеціально упустили найочевидніші варіанти, до котрим всі вже давно готові. Не варто піддаватись якій-небудь особливій нервозності при підготовці до свята, адже Ваше відношення до людини в рази важливіше матеріальних благ або типу обраного подарунка.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте