Валентина Панюк - усі публікації

«Четверта влада» продовжує публікувати довідкові матеріали про зарплати головних лікарів, їх заступників та завідувачів відділень у комунальних лікарнях Рівного.

У листопаді 2022 року Антимонопольний комітет України оштрафував дві фірми, які прийшли позмагатися на тендері з реконструкції стадіону «Авангард» та вдавали конкуренцію між собою.

Ми вже розповіли про зарплати керівництва Млинівської селищної громади, зокрема голови Дмитра Левицького, його заступників,

«Четверта влада» продовжує серію публікацій про зарплати у центральній міській лікарні Рівного. Розповідаємо про заробітні плати завідувачів хірургічних відділень у 2023 році.

Млинівська селищна територіальна громада – частина Дубенського району. До неї, окрім селища Млинів, входить 40 сіл. Проживає у громаді близько 19 тисяч 700 жителів.

У Центральній міській лікарні Рівного працює близько 1 тисячі 400 працівників.

«Четверта влада» продовжує публікувати інформацію про заробітні плати керівництва громад Рівненщини.

У червні 2021 року Рівненська міська рада створила комунальну установу «Агенція розвитку Рівного».

Миляцька сільська громада, що у Сарненському районі, межує з Білоруссю і складається з дев’яти сіл та має понад 7 тисяч жителів.

Продовжуємо знайомити рівнян із зарплатами керівництва комунальних структур Рівненської мі

«Четверта влада» продовжує висвітлювати, скільки заробляють керівники у комунальних закладах

Чи має право власник підприємства знати скільки заробляють наймані ним працівники? Закон каже, що має. Але не для всіх посадовців закон має значення.

«Четверта влада» продовжує інформувати читачів про зарплати посадовців, що працюють у комунальних структурах Рівненської міської ради.

«Четверта влада» продовжує публікувати інформацію про зарплати керівників