Як рівняни звільнили Пагорб слави від незаконного будівництва: відео без коментарів

Рівняни прибирають незаконно встановлені у парку конструкції
Джерело
«Четверта влада»

Кілька сотень рівнян зібралися 23-го травня на Пагорбі слави, щоб прибрати територію парку від залишків незаконного будівництва. Оскільки власник паркану та будматеріалів, які захаращують парк, так і не з`явився, рівняни, організувавши толоку, відвезли речі до притулку для собак. 

Фоторепортаж з толоки дивіться тут

Нагадуємо, активно протидіяти незаконній забудові у цьому парку рівняни почали ще 5-го травня. Тоді близько двох сотень громадських активістів організували пікет самовільного будівництва на Пагорбі Слави. Сюди ж прибули представники міліції, чиновники Рівнеради та депутати.

Поки правоохоронні органи та чиновники пояснювали бюрократичні процедури, які заважають оперативно зупинити незаконне будівництво, частина рівнян власноруч зруйнувала кілька секцій самовільно встановленого паркану.  

Невідома фірма захопила, обгородила і почали забудовувати 70 соток землі парку на Пагорбі слави. Згідно договору оренди, ще у 2008 році Рівненська міськрада надала для ППФ «Офіс-дизайн» в районі Пагорбу Слави 8,3 сотки для будівництва закладу громадського харчування.

Будівництво пов`язують з «Набережним кварталом». Офіційно ж забудову почав ЖБК «Домо-Буд», Шкода від вирубки дерев на Пагорбі Слави у Рівному - понад 100 тисяч гривень.

Як відбувалася толока – у відео без коментарів:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте