«Лозовий VS Максимов»: нардеп домагається звільнення керівника поліції Рівненщини

Ліворуч в.о. начальника поліції у Рівненській області Сергій Максимов. Праворуч народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовой
Джерело
Колаж «Четвертої влади»

Поліція проводить перевірку за зверненням нардепа від Радикальної партії Андрія Лозового про погрози.

Як повідомили у прес-службі Національної поліції, перевірку доручено підрозділам внутрішньої безпеки і карного розшуку. Також Лозовий повідомив поліції, що готується напад на нього та його матір Оксану Лозову – депутата Рівненської облради. За його словами, провокації проти нього готує в. о. начальника ГУ Нацполіції в Рівненській області Сергій Максимов.

Про це йдеться  у сюжеті телеканалу «112». Андрій Лозовий заявляє, що з чотирьох різних джерел йому повідомили про те, що готуються провокації.

Натомість Сергій Максимов каже, що всі звинувачення Лозового є нічим іншим, як способом змінити керівництво Нацполіції на Рівненщині. 

– Не здивуюся, якщо Лозовий, у присутності ЗМІ сам організує нібито напад на себе, і його обіллють зеленкою, при цьому звинувативши мене, - каже начальник поліції Рівненщини.

Детальніше дивіться у сюжеті телеканалу «112».

Нагадаємо, що раніше  Сергій Максимов повідомив, що у судовому порядку позиватиметься до нардепа від Радикальної партії Андрія Лозового про захист честі, гідності та ділової репутації. За його словами, радикал неодноразово у соціальних мережах, а також нещодавно на місцевому телеканалі, звинувачував його та поліцію Рівненщини у кришуванні незаконного бурштиновидобутку.

А ось що пише про конфлікт головного поліцейського Рівненщини і нардепа пише рівненська журналістка Інна Білецька:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте