Одіозне подружжя з Рівного серед захоплювачів готелю «Козацький»

Рівняни Любов Українчук та Давід Ніколаєв серед тих, хто у Києві захопив готель «Козацький».
Джерело
Фото: 24tv.ua

Серед числа тих, хто захоплював столичний готель «Козацький» та нині займається організацією наметового містечка, впізнали й одіозне подружжя з Рівного – Любов Українчук та Давіда Ніколаєва.

Про це пише «ЧаРівне». 

Пані Українчук перебуває у партії Вітренко ПСПУ, жінка також відома своїми антисемітськими висловами, а Давіда Ніколаєва підозрюють у кришуванні бурштинового бізнесу та мародерстві, повідомляє 24tv.ua.

Разом з Ніколаєвим Любов Українчук блокувала роботу поліцейських атестаційних комісій.

– Ці люди замішані у великій кількості напівкримінальних ситуацій. Давід Ніколаєв якоїсь активної участі у подіях Майдану взагалі не брав. Чули про поїздки в АТО, про мародерства в АТО, про те, що цю людину пов`язують з роботою незаконних копачів бурштину, – зазначає журналістка Інна Білецька. 

Фото: 24tv.ua

Нагадаємо, що готель «Козацький»  у Києві був захоплений організацією «Революційні праві сили». Активісти кажуть, що всередину увійшли легально. Поки чітких вимог вони сформулювати не можуть. Наголошують, що вимагають «повного перезавантаження влади». 

Чимало аналітиків вважають, що проект Кремля «Новоросія» зараз себе вичерпав, але в Путіна є інша стратегічна мета –це розхитування ситуації всередині країни, в тому числі шляхом мікроповстань. 

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте