Відео про те, як і чому рівняни чистили чагарники на захопленій ділянці парку Слави

Частина парку, яку намагався і досі намагається захопити забудовник-правопорушник пов’язаний зі структурою «Набережного кварталу».
Джерело
Фото з квадракоптера Павла Алексєвича

8 жовтня близько півсотні рівнян, за ініціативи громадського руху «Захистимо Рівне», прийшли у парк Слави, щоб долучитися до суботника. 

Ось приблизно в цьому місці, якщо вірити експертизі і судовому рішенню судді Оксани Андрійчук, знаходиться незавершене будівництво. Ви його бачите?
А це частина технічного паспорта на старі залишки будівлі, яка знаходилась у 2013 році на колись орендованій забудовником земельній ділянці в парку. Ці залишки були розібрані в 2014 році і з того часу лежать на ділянці у вигляді залізобетонних блоків і плит

Рівняни вкотре змушені захищати місто від комерсантів-правопорушників. Ті, заручившись сфальшованою судовою експертизою та за байдужості керівництва міста, отримали черговий шанс отримати землю парку під будівництво будинку.

Адже перша судова інстанція визнала пустир у парку Слави незавершеним будівництвом і надала право власності на нього фірмі-правопорушнику.

Як і чому небайдужі жителі Рівного  читили від чагарника захоплену ділянку – у відео.

Нагадуємо, невідома фірма весною 2014 року захопила, обгородила і почали забудовувати близько 68 соток землі парку на Пагорбі слави.

Згідно з договором оренди, ще у 2008 році Рівненська міськрада надала для ППФ «Офіс-дизайн» в районі Пагорбу Слави 8,3 сотки для будівництва закладу громадського харчування. 

Прокуратура Рівного в рамках кримінального провадження встановила, що організацією, яка безпосередньо виконувала будівельні роботи на Пагорбі Слави, був Житлово-будівельний кооператив «Домо-Буд» (фірма через засновників прямо пов'язана з «Набережним кварталом»  – авт)

Але міліція, під наглядом прокуратури, закрила кримінальне провадження, в звязку із відсутністю в діях юридичної особи складу кримінального правопорушення.

Рівняни власноруч зупинили незаконне будівництво на Пагорбі Слави. 

Продовжити тут будівельні роботи, правда, безуспішно, спробувало ТзОВ «Зелений дуб», одним із засновників якого є людина «Набережного кварталу» В'ячеслав Кочубей, нинішній керівник парківського «інвестора»

Нині Господарський суд Рівненської області, в особі його судді Оксани Андрійчук, погодився із аргументами забудовника-правопорушника і визнав частину (майже 72 кв.м.)  закинутого зарослого пустиря на Пагорбі слави у Рівному самовільним будівництвом, дозволивши його узаконити.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте