Мирослава Примак - усі публікації

Сьогодні ми розповідаємо про статки останнього з семи депутатів фракції «Рівне разом» у Рівненській міській раді – Сергія Рибачка.

5 червня, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід заступнику голови Рівненської обласної ради Сергієві Свисталюку, якого

Світлана Марчук – голова фракції «Рівне разом» у Рівненській міській раді.

15 травня в рівненському інформаційному просторі розлетілась інформація про співпрацю між обласною прокуратурою та Рівненською міською радою – під час викриття на одержанні 18 тисяч гривень

У територіальному управлінні Державної судової адміністрації Рівненської області змінили керівника. Віктор Вдовиченко, який очолював управління майже 15 років, звільнений.

Для того, щоб відремонтувати стару або збудувати нову дорогу потрібно розробити проєктну документацію. У ній проєктанти, зокрема, вказують вартість робіт і матеріалів.

Ми продовжуємо аналізувати декларації депутатів Рівненської міської ради. Нагадаємо, що почали свої матеріали з обранців від фракції «Рівне разом».

Ексначальник Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексан

Медична директорка та завідувачка Центру клінічної онкології Рівненського обласного протипухлинного центру Тетяна Щегловська подала декларацію про майно та доходи.

Трохи більше року тому ми писали, як Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг

У листопаді 2022 року Антимонопольний комітет України оштрафував дві фірми, які прийшли позмагатися на тендері з реконструкції стадіону «Авангард» та вдавали конкуренцію між собою.

Ще пів гектара за схемою «під мережі» планують продати депутати Рівнеради. Ця ділянка на березі Усті, поруч з гідропарком. А любіює її депутат-забудовник.

У 2020 році фракція партії «Рівне разом» завела з собою у Рівненську міську раду священника Української православної церкви (московського патріархату) Михайла Жаровського.

Депутатка Рівненської міської ради від фракції «Рівне разом» Катерина Марчук подала декларації за три останні роки.

Відпочинок в Арабських еміратах, виплати по безробіттю, дорогі автівки і квартира у бідного посадовця з багатою дружиною

Попри те, що російська війна в Україні триває 10 років, а за останні два роки росія вбила понад