Сергій Турович - усі публікації

Аналізуючи закупівлі Головного управління Нацполіції в Рівненській області, «Четверта влада» звернула увагу на

Офіцер ЗСУ, з яким ми спілкуємося, – заступник комбата з озброєння. На час розмови, яка відбулася кілька тижнів тому, виконував завдання на донецькому напрямку.

У вересні цього року журналісти «Четвертої влади» помітили, що рівненська поліція активно провадить будівельні роботи.

«Я вам подобаюся, дуже класний? Це ж неправильно. Це такий брудний хайп, розумієте?»

«Четверта влада» продовжує з’ясовувати, куди спрямували кошти, які Рівненська обласна військова адміністрація виділила на оборонні потреби.

Десята ранку. «Ну що, по п’ятдесят?» – питає Тихий. Ветеран. На вигляд років 45-ти. Оцінивши мою реакцію, сміється: «Та ні, я тільки каву п’ю».

Марина Кузмічова у понеділок, 18 вересня, звільнилася з посади заступниці міського голови Рівного.

«Політична боротьба під час війни, у Рівненській громаді, дійшла до вищої степені абсурду», – написала заступниця міського голови Рівного Марина Кузмічова у фейсбуку.

Ігор трохи соромиться говорити. Кілька разів повторює, що я міг би знайти для інтерв’ю більш гідну людину.

Рівненська міська рада у лютому 2023 року спрямувала 200 мільйонів гривень з міського бюджету на оборонні потреби області: 150 мільйонів перерахували в обласний бюджет, 50 мільйонів розподі

Рівненську музичну школу №1 на вулиці 16 Липня відтепер ремонтуватиме новий, але тісно

Рішення суду про позбавлення міського голови Рівного Олександра Третяка права обіймати посаду набуло всеукраїн

Сьогодні суд оголосив рішення щодо протоколу про корупційне правопорушення рівненського міського голови Олександра Третяка.

Як міський голова Рівного Олександр Третяк продовжує ухилятися від судових засідань у адміністративній корупційній справі – читайте в репортажі із зали суду 7-го липня.

«Четверта влада» побувала на черговому судовому засіданні щодо обвинувачення міського голови Рівного у адміністративній корупції. Обвинувачення стосується