Депутат Рівненської облради хоче 20 тисяч від «Наших грошей» за образу «честі й гідності»

Петро Дубас
Джерело
ogo.ua

Депутат Рівненської обласної ради,  голова правління ПАТ «Рівнегаз» Петро Дубас подав позов на головного редактора проекту «Наші гроші» Олексу Шалайського.

Депутату не сподобалася публікація про те як «Не-Дубасівські» фірми розпиляли 9 мільйонів на школу, вдвічі дешевшого бютівця викинули за довідку, в якій йде мова про підприємство «Опорядрембуд», засновником якого була дружина Петра Дубаса Тамара.

В позові Петро Дубас просить суд захистити його честь і гідність, зобов`язати журналіста спростувати оприлюднену інформацію, а також відшодувати йому 20 тисяч гривень моральної шкоди, повідомляє ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ адвокат Олекси Шалайського Тетяна Голубока.

Олекса Шалайський та його адвокат позов не визнають, вважають викладену інформацію достовірною і такою, що грунтується на правдивих фактах. Також переконані, що вимоги позивача є надуманими та безпідставними.

Перше судове засідання у справі відбудеться завтра, 1 листопада, о 14.30 в Рівненському міському суді. Суддя - Наталія Кучина, також відома журналістам завдяки суду над колишнім головним лікарем рівненського пологового будинку Ганною Чайкою.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Сьогодні у Рівному громадські активісти проведуть акцію на підтримку журналістів, які викривають корупцію

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте