Валерія Хомич - усі публікації

Трохи більше року тому ми писали, як Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг

У липні 2021 року рівнянку Тетяну Остапович та її чоловіка Олександра Альтмана збило авто.

У 2020 році фракція партії «Рівне разом» завела з собою у Рівненську міську раду священника Української православної церкви (московського патріархату) Михайла Жаровського.

Як добре заробляти на коштах Рівненської громади? Треба стати частиною влади цієї громади, поставити своїх людей на чолі різних комунальних структур, а бізнес записати на родичів і друзів.

Це історія про те, як в Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) протиправно приховували інформацію від суспільства, порушуючи права журналістів.

Рівне на відкритих торгах продає дві ділянки у провулку Робітничому. На один аукціон прийшли справжні конкуренти, на інший – дві пов’язані компанії.

На початку року до «Четвертої влади» звернувся читач зі скаргою, що прикордонники не випускають за кордон чоловіків, які мають право на відстрочку.

Департаменту інфраструктури і благоустрою Рівненської міської ради пропонує виділити половину скверу на вулиці Данила Галицького у Рівному під стоянку комунальних маршруток.

Катерина почала працювати таксисткою у Рівному у 2017 році. Їй дорікали, що таксувати – чоловіча робота, хамили та домагалися.

Світлана Пастушенко – рівнянка, яка потерпала від домашнього насильства. Попри постійні знущання та пригнічений емоційний стан, жінка вирішила захищати себе.

У 2023 році Рівненська міська рада продала трохи більше гектара комунальної землі.

Земля – цінний та обмежений ресурс громади. Кошти від продажу чи оренди ділянок можуть бути важливим джерелом наповнення бюджету. А можуть і не бути.

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо екскерівників рівненських обласного та районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які побили п

У 2022-му фірма, що входить до групи компаній «Стоград», збудувала на комунальній землі стоянку. Збудувала біля свого торгово-офісного центру на вулиці Київській.

На сторінці у фейсбуку ексголови Державної служби надзвичайних ситуацій Сергія Крука досі вказано, що він працює в ДСНС, але це не так.

Замість снігоприбиральної вантажівки з піскороскидачем, у Шпанівській сільській громаді придбали без конкуренції вживаний переобладнаний пікап, ймовірно за завищеною вартістю.