Доказів достатньо, смерть чоловіка наступила після падіння на будівництві Бабатів – поліція (ВІДЕО)

Олександр Панасюк розповів, що доказів для оголошення підозри достатньо, а також поділився деякими деталями, які вдалося з'ясувати в ході слідства
Джерело
«Четверта влада»

Прокуратура та поліція вже повідомили, що підозру депутату Рівнеради Олександру Бабату оголосять «найближчим часом». Спеціально по цій скандальній справі поліція влаштувала на прес-конференцію. Заступник начальника головного управління розповів, що доказів для оголошення підозри достатньо, а також поділився деякими деталями, які вдалося з'ясувати в ході слідства.

– Після погодження з процесуальним керівництвом прокуратури області нашої підозри ми оголосимо її найближчим часом, – каже заступник начальника поліції Олександр Панасюк. – Бабату. За фактом укриття тяжкого злочину або неповідомлення про вчинення тяжкого злочину.

Доказів достатньо, які містяться в матеріалах кримінального провадження і вони оцінені процесуальним керівництвом і в найближчому майбутньому будуть оцінені судом під час обрання міри запобіжного заходу, з якою ми визначимося в ході досудового розслідування і в подальшому в ході розгляду нашого обвинувального акту.

Незалежно від наявності біологічних зразків ми на сьогоднішній день маємо достатньо доказів того що я сказав. Причина смерті [Андрія Артвінського] – падіння на площину зі значної висоти, – каже Олександр Панасюк.

Крім цього заступник начальника поліції підтвердив, що загиблий отримав травми на будівництві по вулиці Київській 67 і місце падіння відоме слідчим. Також, за інформацією поліції тіло вивезли в ліс одразу після подій.

– Тіло вивезли [в ліс] свідомо, а хто брав в цьому участь я поки не готовий сказати. Ну я можу сказати, але не на цьому етапі, – каже Олександр Панасюк.

Нагадуємо, у Рівному розшукували безвісти зниклого жителя села Гориньград. 35-річний Андрій Артвінський працював на будівництві у Рівному. Саме там, за повідомленням поліції, його бачили востаннє. Сім'ї загиблого забудовник Олександр Бабат та виконроб з будівництва пропонували сто тисяч гривень за мовчання. Втім, вони звернулися до поліції.

Справа набула резонансу. Більш ніж через тиждень після зникнення, тіло Андрія Артвінського знайшли у лісі.

Ймовірно з метою тиску, фігурант розслідування Олександр Бабат погрожував журналістці, яка під час підготовки публікації спробувала взяти у нього коментар.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте