Ольга Ольшанська - усі публікації

Як добре заробляти на коштах Рівненської громади? Треба стати частиною влади цієї громади, поставити своїх людей на чолі різних комунальних структур, а бізнес записати на родичів і друзів.

У січні у Рівному презентували посібник «Антикорупція в громадах. Найкращі практики боротьби з корупцією в Україні».

12 жовтня 2023 року набрав чинності закон про відновлення електронного декларування.

Замість снігоприбиральної вантажівки з піскороскидачем, у Шпанівській сільській громаді придбали без конкуренції вживаний переобладнаний пікап, ймовірно за завищеною вартістю.

Депутати Рівненської міської ради погодили продаж 86 соток землі у Рівному новоствореній фірмі «Рент Плюс Груп» – без аукціону.

Рівненський завод високовольтної апаратури – один із українських виробників електророзподільного та контрольного обладнання, яке критично потрібне для відновлення об’єктів української енерг

Стало відомо, хто претендує на найбільше будівництво Рівненщини за всі роки існування майданчика державних публічних закупівель «Прозоро».

Нинішній здолбунівський міський голова, будучи ще депутатом Рівненської обласної ради, потрапив у реєстр корупціонерів, але невдовзі вибрався з нього через те, що затягнув справу.

На Рівненщині 11 міських громад. Ми зібрали рейтинги доходів цих громад за 2022 рік і додали рейтинги зарплат та премій міських голів цих громад.

У березні 2023 року на фейсбук-сторінці Вербської сільської громади з’явилося

Рівненський міський суд визнав винним та оголосив вирок продавцю рівненського мінімаркету «Sim23», який прив’язав до стовпа 13-річного хлопця.

Комунальне підприємство Рівного КАТП-1728 приховувало, за що сплатило рівненському підприємцю 1 мільйон 130 тисяч гривень, та відмовилося давати відповідь на запит представниці громадської

Аналітика про корупційні схеми у Рівному: земля, майно, комунальні підприємства.

Цей матеріал підготовлено за результатами:

Торгову мекку рівненських базарників – «Будинок побуту» місцеві депутати фактично готують віддати у приватну власність новому орендареві – ТОВ «Рентбудсервіс».