Анна Хіночик - усі публікації

30 березня 2024 року проросійський ресурс «Перший козацький» на своїй фейсбук-сторінці поширив допис про священника Православної церкви України з Рівненщини Олега Парипи.

У 2023 році на священника московського патріархату Ігоря Маринича двічі складали протокол про керування у стані наркотичного сп’яніння.

Протоієрей Віктор Земляний – священник Свято-Воскресенської церкви УПЦ (московського патріархату) у Острозі та особистий секретар керуючого Рівненською єпархією.

Вища рада правосуддя 21 березня звільнила суддю Кузнецовського міського суду Валерія Малкова.

8 березня керівника Рівненської міської лікарні Євгена Кучерука звільнили за угодою сторін. Тоді ж колективу лікарні представили нового керівника – Юрія Ординського.

На Рівненщині у 2023 році 4 тисячі 97 пацієнтів безоплатно лікувалися від онкологічних хвороб. Про це повідомляє Національна служба здоров’я України.

Суддю Кузнецовського міського суду Валерія Малкова притягали до відповідальності у 2019 році, бо їздив п’яний за кермом і спричинив ДТП.

25 січня мало відбутися чергове судове засідання у кримінальній справі колишнього начальника управління капітального будівництва Рівного

«Мені МСЕК не дає другу групу інвалідності внаслідок поранення, отриманого під час захисту Батьківщини. У грудні прооперували хребет та вставили імпланти». «Наткнулась на вашу статтю.

Колишній начальник Управління капітального будівництва Рівненської міської ради Сергій Кушнір, якого звинувачують у службовій недбалості, хоче, щоб прокуратурі повернули його обвинувальний

9-го листопада Верховна Рада голосуватиме за нового керівника Фонду державного майна України.

Військовослужбовець Віталій Максимов, який на Донеччині підірвався на міні і

Пів року тому керівника Рівненського обласного фтизіопульмонологічного центру (колишнього тубдиспансеру) Федора Авруку

Поради юристки на прикладі історії військового з Рівненщини