Оксана Гавриш - усі публікації

«В нас є багато нюансів», «ми обираємо правдиву інформацію» та «бувають різні ситуації» – так відповідали керівники трьох медичних закладів Рівненщини, в яких Національна служба здоров’я Ук

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) виявила на Рівненщині три медичні заклади, які порушували стандарти надання медичних послуг.

Розгляд справи колишньої рівненської податківиці Руслани Мички триває майже п’ять років і досі перебуває на етапі дослід

Директора рівненського ТОВ «Іква-проект» Сергія Федика на початку 2024 року звільнили від кримінальної відповідальності за обвинуваченням в ухиленні від сплати податків у великих розмірах.

Антимонопольний комітет України з квітня 2023 року збирає і досліджує докази, а з грудня – почав розглядати справу щодо ймовірної змови двох фірм, які змагалися за будівництво житлового ком

Віталій Гайдукевич, який недавно відмовився керувати рівненською організацією

Через три помилки у резулятивній частині вироку потерпілі змушені будуть знову ходити на засідання.

20 березня 2024 року – після щонайменше трьох років протистояння – партійна конференція обласної організації партії «Європейська солідарність» проголосувала за нового голову.

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Олександр Коваль,

Голова Рівненської обласної державної адміністрації з 27 грудня 2023 року. Депутат Рівненської облради у фракції «Слуга народу».

20 лютого президент України своїм указом створив міську військову адміністрацію (далі – МВА)

Останні два місяці Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради активно закуповує дрони для рівненських військових.