Ольга Ульянова - усі публікації

У вересні в редакцію поскаржилися працівники Демидівської центральної районної лікарні. Мовляв головлікар скорочує ставки медсестер приймального відділення, а сам отримує 65 тисяч.

Сарненська міська рада надала нам інформацію щодо зарплат мера та його заступників. Ми не могли отримати цю інформацію з липня.

У цьому матеріалі розповідаємо про оклади, надбавки, доплати, премії, відпускні, матеріальну допомогу голови Корецької міської ради Людмили Дмитрук та двох її заступників.

До редакції «Четвертої влади» часто звертаються читачі з проханням дізнатися інформацію про зарплати посадовців, про отримані і витрачені не зрозуміло на що гроші, або про отриману гуманіта

Міський голова Здолбунова Владислав Сухляк продовжує порушувати право громади на інформацію.

У цьому матеріалі розповідаємо, як ми домоглися отримання інформації на запит щодо зарплат мера Дубна та його заступників.

«Четверта влада» системно висвітлює, скільки податків громадян іде на зарплати посадовців державних та місцевих структур та органів влади.

У 2021 році Міністерство культури та інформаційної політики України запустило проєкт із медіаграмотності під назвою «Фільтр»

«Четверта влада» системно висвітлює, скільки податків громадян іде на зарплати «бюджетників» – посадовців державних та місцевих структур та органів влади.

28 лютого 2022 року над селом Великий Жолудськ Рафалівської селищної громади у Вараському районі збили російський безпілотник. Через це у Великожолудському ліцеї вибило вікна.

27 вересня Дубенський міськрайонний суд виніс рішення щодо мера Дубна Василя Антонюка, який відмовився надати інформацію про свою зарплату та зарплати своїх заступників на запит «Четвертої

«Четверта влада» систематично розповідає про заробітні плати міських голів різних громад на Рівненщині та їх заступників.

У суді продовжують розглядати справу скандального експрокурора з Рівненщини Андрія Таргонія, якого підозрюють у тому, що він взяв хабар за обіцянку закрити кримінальне провадження.