Ольга Підгородецька - усі публікації

20 червня 2024 року в приміщенні Здолбунівської міської ради правоохоронці провели обшук.

У червні військовослужбовець Третьої окремої штурмової бригади Максим Вавринюк на своїй фейсбук-сторінці опублікував пости про неналежне ставлення медпрацівників до військових та погане хар

22 травня соціальною мережею почали активно поширювати звернення до Управління культури та туризму Рівненської міської ради. Звернення нібито написав рівнянин Іван Степанюк.

У квітні вони зібрали майже 435 тисяч гривень та закрили п’ять великих проєктів, придбавши двадцять чотири планшети для школи пілотів БпЛА, тепловізор «ThermТec Cyclops 335 PRO» для 67 ОМБр

Депутати Рівнеради проголосували за затвердження «Програми сталого проходження опалювального періоду 2023-2024 років».

Ще пів гектара за схемою «під мережі» планують продати депутати Рівнеради. Ця ділянка на березі Усті, поруч з гідропарком. А любіює її депутат-забудовник.

8 березня керівника Рівненської міської лікарні Євгена Кучерука звільнили за угодою сторін. Тоді ж колективу лікарні представили нового керівника – Юрія Ординського.

Роман Тишкун – колишній начальник служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Рівненської міської ради.

На початку 2024 року п’ятеро рівнян започаткували громадську ініціативу «Рівненський дрон».

Світлана Пастушенко – рівнянка, яка потерпала від домашнього насильства. Попри постійні знущання та пригнічений емоційний стан, жінка вирішила захищати себе.

У 2023 році Рівненська міська рада продала трохи більше гектара комунальної землі.

Земля – цінний та обмежений ресурс громади. Кошти від продажу чи оренди ділянок можуть бути важливим джерелом наповнення бюджету. А можуть і не бути.