Ольга Підгородецька - усі публікації

Роман Тишкун – колишній начальник служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Рівненської міської ради.

На початку 2024 року п’ятеро рівнян започаткували громадську ініціативу «Рівненський дрон».

Світлана Пастушенко – рівнянка, яка потерпала від домашнього насильства. Попри постійні знущання та пригнічений емоційний стан, жінка вирішила захищати себе.

У 2023 році Рівненська міська рада продала трохи більше гектара комунальної землі.

Земля – цінний та обмежений ресурс громади. Кошти від продажу чи оренди ділянок можуть бути важливим джерелом наповнення бюджету. А можуть і не бути.

13 грудня 1985 року народився Олександр Третяк, який ще донедавна був міським головою Рівного, а до того ректором духовної семінарії «Християн віри євангельської».

Олександр Третяк втратив посаду міського голови Рівного через адміністративну

В адмінприміщенні на вулиці Казимира Любомирського, 6 (колишня Лермонтова.

«Четверта влада» зробила відеосюжет про проблему паркування на вулиці Петра Могили у Рівному.

На сесії Рівнеради, під тиском громадськості, зняли «для довивчення» проєкт рішення щодо надання комунальному підприємству «Рівнеелектроавтотранс» у постійне користування 70 соток землі скв

У жовтні цього року народний депутат України Дмитро Соломчук роздавав пенсіонерам гречку. Новину про це поширювали у соцмережах та у міських тролейбусах.

Олександра Третяка звільнили – і «Європейська солідарність» у Рівненській міській раді почала втрачати вплив.

По обіді у перший день листопада фейсбуком розлетівся допис, що на вулиці Поштовій, яка виходить до Свято-Воскресенського собору, працівники