Владислав Мартинчук - усі публікації

Роман Тишкун – колишній начальник служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Рівненської міської ради.

Світлана Пастушенко – рівнянка, яка потерпала від домашнього насильства. Попри постійні знущання та пригнічений емоційний стан, жінка вирішила захищати себе.

13 грудня 1985 року народився Олександр Третяк, який ще донедавна був міським головою Рівного, а до того ректором духовної семінарії «Християн віри євангельської».

У жовтні цього року народний депутат України Дмитро Соломчук роздавав пенсіонерам гречку. Новину про це поширювали у соцмережах та у міських тролейбусах.

Мешканці вулиці Петра Могили у Рівному кажуть, що більше десяти років страждають від водіїв, які приїжджають на їхню вулицю у справах, ставлять авто під їхніми подвір’ями, блокують виїзди і

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну патріотичні гасла, на кшталт «Слава Україні», «Слава нації», доповнилися лайливими продовженнями і вже навіть пройшли цензуру у суспі

«У боях під Авдіївкою у жовтні минулого року військовослужбовець з Рівненщини Віталій Максимов втратив ногу.

Департамент освіти і науки Рівненської облдержадміністрації вирішив, що потрібно створити один обласний багатопрофільний заклад позашкільної освіти замість трьох однопрофільних.

Після закінчення опалювального сезону мешканці, що мають централізоване теплопостачання, не отримуватимуть платіжок за тепло та при бажанні зможуть перевести свій будинок на індивідуальне о

Проблемний старий дах Здолбунівського ліцею №6 минулоріч став причиною мокрих стін та стелі, грибка та цвілі на них.

Рівненські патрульні виписали штраф за порушення правил дорожнього руху політику, травматологу, колишньому очільнику Правого сектору Рівного, а нині військовослужбовцю ЗСУ Роману Ковалю.

Чому центральна міська лікарня не надає пацієнтам послугу, за яку отримує гроші від НСЗУ

За місяць до повномасштабного вторгнення росіян, озброївшись інформаційними листівками, на вулиці Рівного вийшли інспектори тоді ще новоствореної муніципальної варти.

Після опалювального сезону 2021-2022 року рівненські підприємці, які не користуються послугами централізованого теплопостачання, отримали платіжки за опалення.

В Здолбунівському ліцеї №6, у коридорах верхнього поверху та деяких класах мокрі стіни, стелі і повно цвілі. В таких умовах там навчаються школярі.

Як багатоквартирному будинку отримати автономне опалення