Алла Максимчук - усі публікації

Олександр Третяк втратив посаду міського голови Рівного через адміністративну

Нещодавно Національне антикорупційне бюро склало на міського голову Рівного Олександра Третяка

Примарні перспективи добудови житлового комплексу «Північна фортеця»

Міський голова Рівного Олександр Третяк не повністю і з порушеними строками надав інформацію, яку запитувало Національне антикорупційне бюро України.

У листопаді Антимонопольний комітет України встановив, що Приватна виробничо-комерційна фірма «Фіалка» та ТОВ «Стиль-Декор» змовились на тендері щодо реконструкції стадіону

До редакції «Четвертої влади» звернувся чоловік. Він розповів, як острозькі поліцейські вилучали у квітні його авто на потреби Збройних сил.

Поліцейські забрали у заступника міського голови Костополя Андрія Ткачука позашляховик, бо

Андрій Ткачук – заступник міського голови Костополя. Його 19 липня на новому позашляховику Тойота спіймали за підозрою у нетверезому водінні.

Депутат Рівненської обласної ради від партії «Сила і честь» та її колишній очільник Олександр Данильчук обіцяв скласти повноваження депутата.

За справою ексвикладача Рівненського державного гуманітарного університету Богдана Кир'янчука ми стежили, звідколи у

В липні 2016 року тодішній депутат Рівнеради та забудовник Василь Немеш почав стрілянину, намагаючись завадити поліції провести обшук в одній із рівненських квартир.

Наталію Хомич вперше звільнили із посади начальниці Рівненського Центру надання адміністративних послуг у жовтні 2021-го.

28 липня відбулось засідання по справі щодо нетверезого водіння піарниці Ольги Ферар.