Ярослава Нікітюк - усі публікації

Попри те, що російська війна в Україні триває 10 років, а за останні два роки росія вбила понад

Депутатка Рівненської міської ради VIII скликання (2020-2025) від партії «Європейська солідарність».

28 лютого у Рівненському міському суді обрали запобіжний захід для екскерівника Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради Володимира Липка.

Полковник поліції, тимчасово виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області. 

Як встановило слідство, сума завданих міському бюджету збитків становить 1 мільйон 45 тисяч 800 гривень.

47-річний Андрій Карауш, який родом з Кіровоградскої області, пройшов шлях від юриста та керівника комунальних закладів до голови Рівненської обласної ради.

2-го січня слідчі слідчого управління Національної поліції в Рівненській області

Голова Рівненської обласної ради з 12 серпня 2022 року.

13 грудня 1985 року народився Олександр Третяк, який ще донедавна був міським головою Рівного, а до того ректором духовної семінарії «Християн віри євангельської».

Начальника Нацполіції Рівненщини Олександра Ганжу перевели очолювати Головне управління Нацполіції у Дніпропетровській області.

Цільове призначення, яке планують присвоїти земельній ділянці у сквері біля «Сільпо» у Рівному, передбачає можливість будівництва там багатоповерхівок – як на березі Басового Кута.

Житло у «Рівненській брамі», яка тепер має назву «Північна фортеця», продавали на стадії будівництва за договором пайової участі.